Sisustusmateriaalit

Voivalan Puistoon rakentuviin asuntoihin on valittavissa kolme erilaista sisustusteemaa: vaalea beige, vaaleanharmaa ja tummanharmaa. Asuntojen sisustusmateriaalit on valittu niin, että ne kestävät tyylillisesti hyvin aikaa sekä arjen kulutusta. Materiaalit on valittu kestämään ajan hammasta ja säilyttämään asunnon arvon.

Teema #1 Vaalea Beige

Hiekkarannan värejä

Teemaan numero 1 on valittu värejä auringon lämmittämältä hiekkarannalta. Tavoitteena on luoda lämminhenkinen ja valoisa ilme, joka tukee asukkaan omia sisustusvalintoja. Beigeen teemaan kuuluu nimensä mukaisesti beigenvärinen puukuvioinen laminaattilattia koko asunnossa. Keittiössä on mattavalkoiset keittiönkaapit, tummanharmaat työtasot, valkoinen välitila ja rosteriset vetimet. Kylpyhuoneessa ja WC:ssä on kokonaisuuteen sopiva, vaalea lattialaatta ja 30 x 60 cm valkoinen seinälaatta.

Teema #2 Vaaleanharmaa

Valoisa kallion kumpare

Teema numero 2 on sävyiltään kuin valoisa kallion kumpare. Teemassa lattia on vaaleanharmaan värinen kaikissa asuin- ja oleskelutiloissa. Keittiön kaapit ovat väriltään tyylikkään harmaat. Tasot ja välitila puolestaan ovat valkoisia ja vetimet ovat rosterisia. Kokonaisuuden täydentää kylpyhuoneen ja WC:n vaaleanharmaat laatat. Pesutilojen seinät ovat isoa, valkoista laattaa. Harmaa teema luo asuntoon tasapainoisen pohjan, josta asukkaan on hyvä lähteä muokkaamaan kodista omannäköistään, omilla värivalinnoillaan.

Teema #3 Tummanharmaa

Varma ja vakaa tummanharmaa

Kolmantena vaihtoehtona valikoimista löytyy tummanharmaa teema. Teema antaa rohkeammalle sisustajalle tyylikkään, puhuttelevan taustan perheen omalle tyylille. Lattia on vaihtoehdossa tummanharmaata laminaattia, joka muistuttaa arvokasta ja jykevää kelohonkaa. Keittiön kaapit, työtasot ja keittiön vetimet ovat mustia. Kylpyhuoneen ja vessan lattialaatat jatkavat tummanharmaata linjaa. Pesutilojen seinät ovat kookasta, valkoista laattaa. Tummanharmaa teema on varma ja vakaa valinta, joka luo tunnelmaa luonnonvalossa kylpevään kotiin.