- KODIT -

-Pohjakuvat-

Talo A

Talo B

Lataa hinnastoLataa rakennustapaselostus

3H | 67m2

Koivikkokatu 2 A2 / A3

Hinta 205 000 €

Toisessa vaiheessa rakentuvissa taloissa on 2kpl 67m2 kokoisia kolmioita. Asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat mukavan valoisan kokonaisuuden niin perheen arkeen kuin juhlaankin. Huoneiston värimaailmaan on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa, voit valita näistä oman tyyliisi sopivan. Samanlainen toimiva pohjaratkaisu löytyy rivitalojen kaikista asunnoista. Kylpyhuone ja sauna löytyvät kätevästi asunnon keskeltä. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas on Harvian Cilindro. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat puolestaan rosterisia.

-Lataa huoneistokortit-

Asunto A2Asunto A3

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta.

4H | 78,5m2

Koivikkokatu 2 A4 / B5

Hinta 239 000 €

Toisen vaiheen rivitaloista löytyy 2kpl neliötä kooltaan 78,5 m2. Molemmat 78,5m2 asunnot ovat päätyasuntoja. Asunnoissa on samanlainen perhearkeen sopiva ja toimiva pohjaratkaisu. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat valoisan tilan perheen yhteisiin hetkiin tai vieraiden kestitsemiseen. Makuuhuoneet on sijoitettu vierekkäin. Huoneistoon voit valita värimaailman kolmesta värivaihtoehdostamme oman sisutustyylisi mukaan. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat rosterisia. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas on Harvian Cilindro.

-Lataa huoneistokortit-

Asunto A4Asunto B5

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta.

4H | 88,5m2

Koivikkokatu 2 A1 / B6 / B7 / B8

Hinta 259 000 €

Toisen vaiheen rivitaloista löytyy 4kpl neliöitä kooltaan 88,5m2. Asunnot on suunniteltu tukemaan toimivaa arkea. Yksi 88,5m2 neliöistä sijaitsee A-talossa ja kolme muuta B-talossa. Olohuone, keittiö ja ruokailutila toimivat yhtenä tilana arjen keskiössä. Makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia ja niihin mahtuvat yhtä hyvin pienten lasten lelut kuin teinin koulupöytä ja harrastusvälineet. Huoneistoon voit valita värimaailman kolmesta sisustusvärikokonaisuudestamme oman sisutustyylisi mukaan. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat rosterisia. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas on Harvian Cilindro.

-Lataa huoneistokortit-

Asunto A1Asunto B6Asunto B7Asunto B8

Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa todellisuutta.