Voivalan Puiston kodit

-Pohjakuvat-

Talo A

Talo B

Lataa hinnastoLataa rakennustapaselostus

Kaksio

Koivikkokatu 1 A 2

2h+k+s 51m2

Hinta 164 900 €

Hyvänkokoinen kaksio, jonka huonejako on mietitty huolellisesti. Keittiö ja olohuone muodostavat tyylikkään ja valoisan tilan arjen askareille ja hyville hetkille ystävien kanssa. Huoneistoon voit valita värimaailman kolmesta värivaihtoehdostamme oman sisutustyylisi mukaan. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat rosterisia. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas on Harvian Cilindro.

-Lataa huoneistokortti-

Asunto A2

Kolmio

Koivikkokatu 1 A3 / A4 / A5 / B2 / B3

3h+k+s 67m2

Hinta 199 000 €

Ensimmäisessä vaiheessa rakentuvista kahdesta rivitalosta löytyy kummastakin kolmioita. Asuntojen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat mukavan valoisan kokonaisuuden niin perheen arkeen kuin juhlaankin. Huoneiston värimaailmaan on tarjolla kolme erilaista vaihtoehtoa, voit valita näistä oman tyyliisi sopivan. Samanlainen toimiva pohjaratkaisu löytyy rivitalojen kaikista asunnoista. Kylpyhuone ja sauna löytyvät kätevästi asunnon keskeltä. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas on Harvian Cilindro. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat puolestaan rosterisia.

Neliö

Koivikkokatu 1 A1 / B1 / B4

4h+k+s 78,5m2

Hinta 229 000 €

Ensimmäisen vaiheen rivitaloista löytyy kolme neliötä, kolmella makuuhuoneella. Kaikki 4h+k asunnoista ovat päätyasuntoja. Asunnoissa on samanlainen perhearkeen sopiva ja toimiva pohjaratkaisu. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat valoisan tilan perheen yhteisiin hetkiin tai vieraiden kestitsemiseen. Makuuhuoneet on sijoitettu vierekkäin. Huoneistoon voit valita värimaailman kolmesta värivaihtoehdostamme oman sisutustyylisi mukaan. Kaikki keittiön kodinkoneet ovat rosterisia. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja kiuas on Harvian Cilindro.

-Lataa huoneistokortit-

Asunto A1Asunto B1Asunto B4