- LUONNOLLISESTI KESKELLÄ -

Lähellä palveluita ja luontoa

Voivalan asuinalue ja sinne uudiskohteena rakentuvat Voivalan Puiston korttelit ovat lähellä Kaarinan palveluita. Läheltä löytyy mukavasti kaikki mitä arjessa tarvitaan, on kauppoja, apteekki, kirjasto ja muut kaupungin palvelut. Voivalan Puisto rakentuu lähelle rantaa, jossa voi käydä kävelemässä ja ihastelemassa maisemia.  Alueelta pääsee myös kätevästi luontopolulle nauttimaan luonnonläheisestä tunnelmasta ja vuodenaikojen vaihtelusta metsässä. Alueelta on myös mainiot yhteydet Turkuun, Helsinkiin tai Saloon, sillä tulevista rivitalokohteista on vain lyhyt matka moottoritielle.

Lapsiperheille

Voivalan alue on lapsiystävällinen pientaloalue. Lähellä on paljon luontoa ja Voivalan Puistossa on taloyhtiöiden omien leikkialueiden lisäksi isompi leikkikenttä Koivikkokadun päässä. Pienemmille lapsille päiväkoti on sopivasti lähellä. Koululaiset voivat kulkea turvallista reittiä lähikouluun joko kävellen tai polkupyörällä. Kaikki lapsiperheen arjen palvelut löytyvät myös läheltä. Kaarinan keskustasta löytyy kirjasto ja kattavat kulttuuripalvelut myös lapsille ja nuorille. Liikunta- ja harrastuspaikkoja ja -mahdollisuuksia Kaarinasta löytyy paljon niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tutustu koteihin

Yksitasoratkaisu palvelee

Voivalan alue sopii mainiosti myös varttuneemmalle väestölle. Voivalan Puistoon ensimmäisessä vaiheessa valmistuvat kaksi uudisrivitaloa tullaan rakentamaan yhteen tasoon, joten kokonaisuus palvelee kaikkia vauvasta vaariin. Asunnot on suunniteltu arjen toiminnallisuuden ympärille. Kaiken keskuksena on valoisa keittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila, joka mahdollistaa yhdessäolon ja seurustelun.

Laadukas kokonaisuus

Asunnot sisustetaan laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Asunnon värimaailman ja tunnelman voi valita valmiiksi koostetuista ja ajattomista sisustusteemoista. Teemat ovat harmonisia ja antavat tyylikkään taustan asukkaiden omalle tyylille. Talot ovat omalla tontillaan ja kotien lämmönlähteenä on maalämpö.

Tutustu sisustusmateriaaleihin